Четирима извършители на вандалски прояви са били задържани в полицията

...
Четирима извършители на вандалски прояви са били задържани в полицията
Коментари Харесай

Вандал потроши заведение в Хисаря, друг увреди врата на ресторант в Пловдив

Четирима причинители на вандалски прояви са били арестувани в полицията в Пловдив и региона, оповестиха от полицията. Три от сигналите за умишлени увреждания на знамение имущество са получени в неделя, а един – в петък.
Прочетете още
Около 2 ч. в последния почивен ден в районното ръководство в Хисаря попаднал 52-годишен клиент, счупил три прозореца на локално заведение. Според предварителната информация експанзията му била подбудена от неодобрение, че обектът затваря и получил отвод на поредна поръчка. По случая е стартирано бързо произвеждане.

Към 10 ч., за нанесени вреди по входна врата на ресторант на бул. „ Шести септември “ в Пловдив, в ареста на Четвърто районно управление (на МВР) се озовал 34-годишен. По-късно след обяд пък в Първо районно управление (на МВР) бил арестуван юноша на 23 години, разрушил с крайник скамейка в парк на ул. „ Таврия “.

Междувременно два дни по-рано чиновниците на реда в Раковски подхванали инспекция по сигнал от водач, че са надраскани детайли на паркирания му пред комерсиална верига в квартал „ Парчевич “ лек  автомобил. Според събраните доказателства, създател на увреждането е 69-годишен мъж.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР