Четирима играчи на аржентинския футболен клуб Велес Сарсфийлд бяха арестувани

...
Четирима играчи на аржентинския футболен клуб Велес Сарсфийлд бяха арестувани
Коментари Харесай

Арестуваха четири от звездите на Велес Сарсфийлд заради обвинение в сексуално насилие

Четирима играчи на аржентинския футболен клуб Велес Сарсфийлд бяха задържани в понеделник по заповед на съда, откакто бяха упрекнати в полово принуждение.

Защитникът Браян Куфре, нападателят Абиел Осорио, вратарят Себастиан Соса и халфът Хосе Флорентин бяха упрекнати по-рано този месец от 24-годишна жена за случай, за който се твърди, че се е случил в хотел Тукуман, където тимът е отседнал след мача от лигата на Атлетико Тукуман на 2 март.

" Прокурорът разгласи, че четиримата души, пристигнали на този развой като обвинени, ще бъдат арестувани под стража ", сподели Хуан Роблес, един от юристите на жалбоподателя.

Защитата на дамата съобщи, че казусът е дипломиран като " полово принуждение с усложнено съприкосновение от две или повече лица ".

Соса отхвърли обвиняванията в профила си в Instagram на 8 март. " Отхвърлям насилието от всевъзможен тип. Уважавам физическата и половата цялост на всеки човек. Вярвам в бързите дейности на правораздаването ", написа той.

Останалите трима играчи не са коментирали.

Велес в профил четиримата играчи, откакто прокурорите започнаха следствие и стопираха договорите им в понеделник след решението на съда.
 Разследват футболист на МЮ за домашно принуждение
Разследват футболист на МЮ за домашно принуждение

Антони е упрекнат от някогашната си в Бразилия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР