Четирима футболисти загинаха на пътя снощи... Нова жестока катастрофа, този

...
Четирима футболисти загинаха на пътя снощи... Нова жестока катастрофа, този
Коментари Харесай

Трагедия: Четирима български футболисти загинаха след жестока катастрофа

Четирима футболисти починаха на пътя нощес... Нова жестока злополука, този път край село Горна Студена, лиши живота на Димитър Кушев, Георги Вълчев-Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Ивов. Сблъсъкът е бил сред ТИР и лека кола БМВ. Автомобилът е благосъстоятелност на Ивов, който е младеж на Етър. И четиримата починали са играчи на третодивизионния тим Павликени.

Според полицията български ТИР е блъснал ненадейно изскочилото на пътя БМВ, чиито лидер не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак " стоп ". Автомобилът е открит сплескан на към 50 метра след първичния удар.

Павликени игра през вчерашния ден мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец против локалния Земеделец-93 и завоюва с 3:1. Единият от головете вкарал точно Ивелин Иванов.

" Потресен съм, просто не мога да приказвам. Димитър Кушев беше с травма и му споделих да не идва за мача, само че той реши да поддържа момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с желание да се приберат по-късно... ", сподели треньор на Павликени Димитър Тодоров пред Sport-vt.com.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР