Четирима души загинаха при тежка катастрофа - два микробуса се

...
Четирима души загинаха при тежка катастрофа - два микробуса се
Коментари Харесай

Четирима загинаха след челен сблъсък между два микробуса край Сливен

Четирима души починаха при тежка злополука - два микробуса се сблъскаха челно на Подбалканския път край Сливен, при разклона за село Гавраилово, напълно покрай града.

Пътният случай е станал към 17.20 часа, когато е получен сигналът. Ударът е настъпил на път I-6 след разклона село Гавраилово в посока София, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Пътните служители на реда са съумели да извадят от колите съумели да извадят от колите общо седем души. Четиримата са починали на място, като едната жертва е останала за известно време в единия от бусовете. Тримата оживели са откарани в болница в тежко положение.

По първични данни автомобилът, който се е движил в посока София, е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал движещия се бус насреща. Вследствие на произшествието единият автомобил е горящ, след което огънят обгръща и другия.

Към мястото на произшествието неотложно са изпратени екипи на полиция, " Спешна помощ " и пожарна. На място се прави оглед.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР