Четирима души загинаха при престрелка с полицията след кражба на

...
Четирима души загинаха при престрелка с полицията след кражба на
Коментари Харесай

Грабеж, престрелка и трупове във Флорида

Четирима души починаха при престрелка с полицията след кражба на камион на компанията UPS и опит за обир на бижутерски магазин в предградие на Маями, оповестиха от ФБР и от локалната полиция, съобщи " Ройтерс ".

Двамата крадци и две странични лица са били убити по време на завързалата се престрелка с органите на реда, заяви полицията. Инцидентът почнал с опит за обир на магазин за бижута в предградието на Маями " Корал Гейбълс " в известния в града търговски квартал " Миракъл Майл " към 16:15 часа локално време. Собственикът на магазина посрещнал разбойниците с револвер, а служителка на магазина е била леко ранена от рикоширал патрон. Поне един патрон по време на престрелката е уцелил кметството на " Корал Гейбълс ", като е счупил прозорец и заради това постройката е била затворена, допълниха от полицията.

След несполучливия обир на бижутерския магазин, двамата грабители откраднали камион на UPS, взели водача за пленник и почнали гонене с полицията, приключило с престрелка на към 20 благи северно от Маями в " Мирамар ". Престрелката почнала, откакто камионът навлязъл в автомобилния трафик по автомагистралата. Двамата крадци са били убити, уточни пред медиите сътрудникът на ФБР Джордж Пиро. Загинали са обаче и двама цивилни - водачът на откраднатия от похитителите камиона на UPS и непряк наблюдаващ, сподели шефът на полицията в " Корал Гейбълс " Ед Худак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР