Четирима души загинаха и няколко бяха ранени при експлозия във

...
Четирима души загинаха и няколко бяха ранени при експлозия във
Коментари Харесай

Силна експлозия във фабрика за боеприпаси в Русия, има загинали

Четирима души починаха и няколко бяха ранени при детонация във фабрика за произвеждане на барут в Централна Русия, оповестиха управляващите, съгласно които повода е случай.

Експлозията е избухнала " на територията на фабриката за произвеждане на барут в Тамбов ", град на към 400 км югоизточно от Москва, заяви локалният клон на съветското министерство на изключителните обстановки, представен от съветските осведомителни организации.

" Засега имаме информация за четирима починали и за ранени " при детонацията, се споделя в известието. Според губернатора на Тамбовска област Максим Егоров гърмежът е провокирал пожар, който бързо е бил овладян. Той се дължи на " човешки фактор ", съобщи губернаторът, само че акцентира, че сигурно не става дума за нахлуване.

От началото на офанзивата в Украйна през 2022 година в Русия са осъществени няколко набези с дронове и саботажи, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Няма опасност за служащите в завода, нито за жителите на прилежащите обитаеми места ", добави Егоров, като добави, че заводът продължава да работи обикновено и производството не е спряно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР