Четирима души загинаха, а десетки са ранени след руски въздушни

...
Четирима души загинаха, а десетки са ранени след руски въздушни
Коментари Харесай

Руски удари убиха четирима и раниха десетки в Украйна

Четирима души починаха, а десетки са ранени след съветски въздушни удари в Украйна, в това число и смъртоносно нахлуване, при което ракета порази постройката на полицейско ръководство в родния град на Володимир Зеленски Кривой Рог.

В следващата серия въздушни офанзиви от началото на съветската инвазия предходната година две дами и 46-годишен мъж изгубиха живота си в град Одрадокамянка в южната Херсонска област, съобщи регионалният шеф Олександър Прокудин. Селището се намира на към 60 км. нагоре по течението от град Херсон и е ситуиран на западния бряг на река Днепър. Четвъртият смъртен случай е при ракетен удар в Кривой Рог. Спасителите на Държавната работа за изключителни обстановки са извадили трима отдолу под руините, които са в тежко положение.

54 души са ранени при нападението, за което публични представители оповестиха, че е поразило административни здания, 17 високи жилищни блока, четири къщи и храм. Служители на избавителните служби претърсват руините, а доброволци раздават чай и храна на жителите на града. Успешно е сподавен и огромен пожар.

През последното денонощие са регистрирани 93 съветски набези против 29 града и села в Запорожка област, оповестиха локалните управляващи.

Тази седмица Русия извърши и петата си офанзива с дронове в южната Одеска област, където се намират пристанищата на река Дунав и Черно море, употребявани за експорт на зърно и други селскостопански артикули.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР