Четирима души са загинали след катастрофа между кола и каруца

...
Четирима души са загинали след катастрофа между кола и каруца
Коментари Харесай

Четирима убити след сблъсък на кола с каруца

Четирима души са починали след злополука сред кола и каруца в село Сотиря, Сливенско, оповестява ИА " Фокус ".

По първични данни злополуката е станала зарди превишена скорост и несъобразяване с изискванията на видимост - конфликтът е станал в 2 часа през нощта, най-тъмното време от денонощието. На място е починало и животното, патило каруцата.

Но и пасажерите на каруцата - на 37, 38 и двама на 31 години - не са носели светлоотразителни жилетки, нито пък самата каруца е била снабдена с нужните по закон светлоотразители и сигнализация.

Шофьорът на автомобила е на 50 години, от Сливен. Има няколко административни нарушавания на пътя, две от тях - за превишена скорост. По вредите на автомобила се счита, че е карал с сред 120 и 150 км/ч, само че полевите проби не демонстрират съществуване на алкохол и опиати.

Окръжната прокуратура в Сливен ще му повдигне обвиняване за причиняване на гибел на повече от едно лице по несъобразителност, като за това закононарушение законът планува наказване от пет до 20 години отнемане от независимост. За момента е арестуван за 72 часа и обвиняването премисля дали да желае непрекъсната мярка " задържане под стража ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР