Четирима души са загинали, а други 29, сред които 17

...
Четирима души са загинали, а други 29, сред които 17
Коментари Харесай

Взрив във фабрика за пиротехника в Богота! Има загинали и ранени

Четирима души са починали, а други 29, измежду които 17 деца, са ранени след детонация във фабрика в столицата на Колумбия.В постройката се съхранявало огромно количество барут. „ Има четирима души без витални индикатори ", съобщи пред Агенция Франс Прес неизвестен източник от пожарната работа в Богота.Експлозията е станала по обяд локално време, когато в региона имало доста хора, съобщи Булнюз.

``
реклама

Във фабриката се произвеждали фитили за локална игра, наречена „ турмеке ". При нея железни дискове се хвърлят по цели, които съдържат барут и се взривяват при удар. Взривът е бил толкоз мощен, че камион, преминаващ по близката улица, се е преобърнал.На мястото работят противопожарни екипи. Движението в региона на бул. „ Рохас ", където се намира фабриката, е спряно. Полицията проверява аргументите за тежкия случай. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР