Четирима души са задържани за серийни кражби в пловдивските села.

...
Четирима души са задържани за серийни кражби в пловдивските села.
Коментари Харесай

Крадци атакуваха къща, докато стопанинът спи

Четирима души са арестувани за серийни обири в пловдивските села. Полицията е тръгнала по следите на групата, откакто в обществените мрежи беше публикувано видео, на което се вижда по какъв начин мъж тършува в къща, до момента в който притежателят й спи.

От къщата в село Скутаре не е откраднато нищо. Тъй като притежателят почнал да се разбужда, крадецът избягал.

На идната вечер обаче в прилежащото село Маноле групата е обрала два магазина, разгласи на брифинг районният прокурор Чавдар Грошев и добави, че похищенията са били осъществени дружно с още трима души.

„ Откраднали са цигари, пари, алкохол, колбас и други от магазините. Четиримата арестувани са на възраст сред 30 и 40 година, рецидивисти, осъждани неведнъж “, сподели още Грошев.

Разследването на случая е стартирало откакто от полицията видели публикуван клип, на който се вижда по какъв начин крадецът влиза през нощта в къщата в Скутаре. На записа се вижда по какъв начин притежателят спи. Установено е, че закононарушението е осъществено в 3 часа през нощта предходната събота против неделя. Крадците не са локални, а от село Черна гора, община Братя Даскалови.

И четиримата арестувани са престъпно проявени и неведнъж осъждани за обири, посочи районният прокурор. Те се придвижвали с трен, набелязвали си село и атакували.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР