Четирима души са ранени при срутване на платформата на луксозен

...
Четирима души са ранени при срутване на платформата на луксозен
Коментари Харесай

Четирима пострадали при срутване на платформа на луксозен ресторант в Истанбул

Четирима души са ранени при сриване на платформата на първокласен ресторант в квартал " Бебек Арнавуткьой " на брега на Босфора.

По данни на вестник " Миллиет " към 15-20 клиенти са паднали във водите на Босфора, само че със съдействието на притичали се на помощ хора от ресторанта и от близките заведения, всички били извадени от водата невредими. Пожарни коли, коли за спешна помощ и медицински екипи са били изпратени на мястото на случая.
 
in Istanbul: The pier collapsed and customers fell into the sea. 4 people were injured. At the same time, Those who fell into the sea were rescued.
— Chaudhary Parvez (@ChaudharyParvez)

В документално изказване по случая от Истанбулската огромна община бе обявено, че въпросното заведение на два пъти е било глобено и затваряно от контролните органи, защото не дава отговор на условията . Макар да дали обещание да създадат ремонт, притежателите на ресторанта траяли да обслужват клиенти.

По време на случая на масите върху платформата имало 20-ина клиенти. Съоръжението било издигнато върху колове, забити във водата.
Предполага се, че евентуално коловете са изгнили, което предизвикало сриването. По щастлива случайност тентата, опъната над платформата, не била наранена, в противоположен случай можело да има и жертви. 

Ранените са настанени в болница без заплаха за живота.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР