Четирима души са ранени при катастрофа между автобус на градския

...
Четирима души са ранени при катастрофа между автобус на градския
Коментари Харесай

Тежък инцидент в София: Автобус и кола катастрофираха, има ранени

Четирима души са ранени при злополука сред рейс на градския превоз и лек автомобил на столичната ул. „ Никола Габровски “ в кв. " Дианабад ". Най-тежко е потърпевша пешеходка

От Центъра за незабавна здравна помощ - София оповестиха, че са получили сигнала за случая в 18:05 ч. довечера и незабавно са били изпратени три коли за спешна помощ. 
 БГНЕС

 БГНЕС
Най-тежко потърпевша е 52-годишна жена.  Тя е призната в УМБАЛ " Св. Анна " -София, настанена е в реанимация . Има политравма - фрактури на таз, на едната ръка и на единия крайник, оповестиха от болничното заведение. По информация на   рейсът се е качил на тротоара , по който се движела жената. 

59-годишният водач на рейса  е в потрес , с тежка контузия на гръдния панер и е превозен към УМБАЛ „ София мед “. От Столичния автотранспорт прецизираха, че му прилошало и е примрял зад кормилото.

Двама пасажери на рейса – майка и щерка на 57 години и 27 години, са с контузии на главата и подозрения за комоцио и са превозени към УМБАЛСМ „ Пирогов “, оповестиха още от Центъра за незабавна здравна помощ.
 БГНЕС

 БГНЕС

 БГНЕС

 БТА
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР