Четирима души са пострадали тежко, а други 20 са с

...
Четирима души са пострадали тежко, а други 20 са с
Коментари Харесай

24 души са ранени при преобръщане на автобус в Австрия

Четирима души са потърпевши тежко, а други 20 са с леки пострадвания след катурване на рейс във федералната австрийска провинция Щирия в късните часове на четвъртък, оповестява вестник Der Kurier.  

Превозното средство е излязло от пътното платно покрай Бат Митерндорф в региона на Лицен и се е преобърнало по скат, разясниха полицейските управляващи. На място са били изпратени незабавни екипи, които са почнали избавителна интервенция " доколкото е допустимо през нощта “, се споделя в публикуваното изказване.

Според полицията рейсът се е движил към Грундлзее по неасфалтиран път. Причините за определения маршрут към момента се обясняват. Превозното средство се е преобърнало, откакто е попаднало на насип. Машината е спряла от придвижване до водоем. Всички пасажери са съумели да изоставен сами транспортното средство.

Двама от тежко ранените са превозени с хеликоптер до лечебни заведения в Занкт Пьолтен и Залцбург, а другите двама тежко ранени са откарани с коли за спешна помощ в Бад Ишл и Ротенман. На останалите е оказана здравна помощ в непосредствен здравен център, след което са били изписани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР