Четирима души са пострадали при катастрофа в района на 105

...
Четирима души са пострадали при катастрофа в района на 105
Коментари Харесай

Четирима души пострадаха при няколко катастрофи на АМ „Тракия”

Четирима души са потърпевши при злополука в региона на 105 км на Автомагистрала „ Тракия “, оповестяват от ОДМВР- Пазарджик. В региона на злополуката са станали и две верижни произшествия.

В автомобила, който катастрофира в региона на 105 км на автомагистрала „ Тракия “, е имало общо 5 души. Той изясни, че водачът на лекия автомобил е изгубил ръководството или е засечен от различен автомобил. Лекият автомобил се е качил върху разграничителната мантинела сред двете платна. На мястото има екипи на пожарната, полицията и „ Спешна помощ. В момента автомобилът се разрязва, с цел да бъдат превозени потърпевшите към болничното заведение в Пазарджик. Те са с разнообразни пострадвания, само че няма заплаха за живота им.

В непосредственост само че мястото на злополуката е имало и кола за спешна помощ от София, като медицинският екип се е присъединил, с цел да помогне.

След първата злополука лидер на турски ТИР е понижил скоростта, с цел да избегне удар, само че в задната част на камиона са се блъснали поредно три турски леки автомобила. От другата страна има три или четири автомобила, които са понижили скоростта или са спрели, с цел да видят какво се случва и са се блъснали.

Движението през сектора е затруднено.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР