Четирима души са починали в Лондон след наръгване с нож

...
Четирима души са починали в Лондон след наръгване с нож
Коментари Харесай

Новогодишната нощ беше белязана от инциденти в Европа

Четирима души са умряли в Лондон след наръгване с нож в новогодишната нощ, оповестиха английските медии. Полицията не счита, че има връзка сред обособените случаи, случили се в северната, източната и южната част на английската столица. Всички жертви са мъже, двама от тях на 20 години, един на 18 и един на 17 години. В ранните часове на първи януари е осъществено още едно нахлуване с нож, против различен мъж, който е превозен в болница и се намира в сериозно положение. Петима са задържани по отношение на единия случай.

Четирима души пострадаха при гърмеж на самоделна бомба в италианския град Торино. Ранените са 17-годишен мароканец и 45-годишна мароканка, както и двама италианци на 61 и 83 години. Взривната вълна е развалила четири автомобила. Полицаи са разкрили на същата улица още 12 взривни устройства.

Най-малко двама души бяха ранени в Неапол при пукотевица във въздуха с огнестрелно оръжие, както някои поданици посрещат Нова година.

Двама души починаха от пострадвания по време на новогодишните празненства в Германия, съобщи Асошиейтед прес. В региона Бранденбург покрай Берлин 35-годишен мъж почина при запалването на фабрични фойерверки, а 19-годишен получи смъртоносни рани на главата, запалвайки саморъчно направено устройство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР