Четирима души са откарани в болница след катастрофа между три

...
Четирима души са откарани в болница след катастрофа между три
Коментари Харесай

Катастрофа с три коли и ранени край Шумен, в едната пътувал шефът на полицията в града

Четирима души са откарани в болница след злополука сред три коли на изхода на Шумен, в региона на пети километър. В един от колите пътували шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Георги Гендов и още двама управителни чиновници на полицията в града.

 

Пътното произшествие е станало малко преди 10:00 часа. Шофьор на автомобил с русенска регистрация се движел от седми километър към Варна.

 

На основния път различен лидер на кола завил наляво, в посока Шумен, след което блъснал движещия се по път с преимущество автомобил. След удара е блъсната и спряла на знак „ Стоп ” на изхода на Шумен кола.

 

За оказване на помощ на потърпевшите са ориентирани три екипа на Спешна помощ. В автомобила, в който е пътувал шефът на полицията в града, няма ранени. До идване на медиците управителните чиновници са оказали психическа поддръжка на потърпевшите.

 

Те са откарани за обзор в шуменската болница, където е открито, че не са съществено ранени и нямат телесни повреди.

 

Шофьорите на трите автомобила са правоспособни. Тествани са за алкохол и опиати, пробите им са негативни, съобщи говорителят на полицията в града Ася Йорданова.

 

„ Пътното произшествие е единствено с материални вреди, леко ранени са петима души, а пътното платно е почистено ”, добави тя.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР