Четирима души са били приети в болница и днес се

...
Четирима души са били приети в болница и днес се
Коментари Харесай

Четирима души в критично състояние след блъсканица преди концерт в Лондон

Четирима души са били признати в болница и през днешния ден се намират в сериозно положение след навалица нощес при влизане в концертна зала в Лондон, заяви Франс прес, като се базира на локалната полиция.

Органите на реда са извикани нощес в 21:35 ч. локално време след сигнали за " огромен брой хора, които се блъскат, с цел да влязат " в зала " О2 Академи " в лондонския квартал Брикстън. Осем души са били приети в болница, четирима от които остават в сериозно положение, заяви Скотланд Ярд.

При идването си полицията е разкрила няколко индивида с пострадвания в резултат на блъсканицата. Двама по-малко потърпевши са получили помощ на място от органите на реда.

Полицията е почнала неотложно следствие, а към залата за събития е бил завършен кордон. По стратегия нощес в нея е трябвало да се организира концерт на нигерийския афробийт реализатор Асаке. От Скотланд Ярд прибавиха, че на място не престават огледите, като към този момент няма арестувани.

Комисарят от лондонската полиция Аде Аделекан дефинира събитията като " извънредно разтърсващи " и разяснява появили се в обществените мрежи видеа от случая.

В случаите, когато полицейските чиновници употребяват мощ, те знаят, че носят отговорност за дейностите си, добави Адекалан, а на въпрос за публикувано видео от случая той увери, че не са били употребявани полицейски кучета.

Полицията прикани очевидци на блъсканицата да се свържат с нея.

Залата в жанр арт деко " О2 Академи " отваря порти през 1929 година и има потенциал от 5000 места, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР