Четирима души са били приети в болница и днес се

...
Четирима души са били приети в болница и днес се
Коментари Харесай

Четирима души в критично състояние след блъсканица преди концерт в Лондон

Четирима души са били признати в болница и през днешния ден се намират в сериозно положение след навалица нощес при влизане в концертна зала в Лондон, заяви Франс прес, като се базира на локалната полиция.

Органите на реда са извикани нощес в 21:35 ч. по Гринуич след сигнали за " огромен брой хора, които се блъскат, с цел да влязат " в зала " О2 Академи " в лондонския квартал Брикстън . Осем души са били приети в болница, четирима от които остават в сериозно положение, заяви Скотланд Ярд.

При идването си полицията е разкрила няколко индивида с пострадвания в резултат на блъсканицата. Двама по-малко потърпевши са получили помощ на място от органите на реда.
 
at a concert venue in London resulted in critical injuries to four people while in total eight people are reported to have suffered injuries
— WION (@WIONews)
Полицията е почнала неотложно следствие, а към залата за събития е бил завършен кордон. По стратегия нощес в нея е трябвало да се организира концерт на нигерийския афробийт реализатор Асаке . От Скотланд Ярд прибавиха, че на място не престават огледите, като към този момент няма арестувани.

Комисарят от лондонската полиция Аде Аделекан дефинира събитията като " извънредно разтърсващи " и разяснява появили се в обществените мрежи видеа от случая.

" В случаите, когато полицейските чиновници употребяват мощ, те знаят, че носят отговорност за дейностите си ", добави Адекалан, а на въпрос за публикувано видео от случая той увери, че " не са били употребявани полицейски кучета ". Полицията прикани очевидци на блъсканицата да се свържат с нея.

Залата в жанр арт деко " О2 Академи " отваря порти през 1929 година и има потенциал от 5000 места.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР