4-ма мъртви, след като бившо ченге започна да стреля в Калифорния: Доклади

...
Четирима души бяха потвърдени мъртви, след като въоръжен мъж, за
Коментари Харесай

Четирима души бяха потвърдени мъртви, след като въоръжен мъж, за който се смята, че е бивше ченге, вилнее в байкерски бар в Южна Калифорния, Ориндж Окръжният шериф потвърди рано сутринта в сряда.

Властите потвърдиха, че четирима души са загинали на място, включително неидентифицирания стрелец – и описаха инцидента в бар Cook's Corner в Трабуко Каньон като станал „статичен“.

Други шестима бяха транспортирани до болници, като петима от тях са с огнестрелни рани. Повече подробности за нараняванията им остават неясни.

„По време на инцидента е възникнала стрелба между полицаи“, каза шерифът на окръг Ориндж, като добави само, че няма ранени служители.

Източници казаха Los Angeles Daily News, че заподозреният стрелец е „бивш служител на реда извън района“. Los Angeles Times съобщи същото, като каза, че стрелецът е „пенсиониран служител на реда, който може да е набелязал някого, когото познава“. пресконференция през нощта, за да се говори за касапницата. Службата на шерифа на окръг Ориндж потвърди в 20:17 ч. местно време, че е имало „инцидент в ъгъла на Кук в каньона Трабуко. Смята се, че са множество жертви от огнестрелни изстрели.“

„Повече информация следва“, публикува отделът.

Местен Репортер на CBS, който беше над местопроизшествието с хеликоптер, каза, че изглежда е имало най-малко три чаршафа, покриващи телата – едно на паркинг, едно на улицата и едно в задната част на имота.

Това е извънредна новина и ще бъде актуализирана.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Получавайте най-големите новини и скандали на Daily Beast направо във входящата си кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР