Четирима дрогирани младежи нападнаха и ограбиха таксиметров шофьор край Казанлък

...
Четирима дрогирани младежи нападнаха и ограбиха таксиметров шофьор край Казанлък
Коментари Харесай

Дрогирани младежи биха и ограбиха таксиметров шофьор

Четирима дрогирани младежи нападнаха и ограбиха таксиметров водач край Казанлък тази нощ. Нападателите са арестувани за 24 часа във Второ районно управление (на МВР) - Стара Загора.

Сигналът за закононарушението е подаден 00,20 ч. в ОДМВР - Стара Загора.

Четиримата нападатели, които са на възраст сред 15 и17 години, наели таксито от село Горно Черковище в посока Стара Загора. В региона на село Змеево те заплашили 45-годишния водач с нож и го блъснали. Той изгубил ръководство на автомобила и се блъснал в посока на придвижването. Момчетата му взели мобилния телефон, парите с които разполагал - 180 лв., и избягали.

Преминаващ водач подал сигнал към диспечер на таксиметровата компания, притежател на таксито, за аварирала кола. На място незабавно пристигнали сътрудници на водача и полиция.

Междувременно младежите повикали второ такси, което да ги откара до Стара Загора. Те обаче са били арестувани, следва да им бъдат повдигнати обвинявания.

Тест, изработен на арестуваните, е открил приложимост на наркотични субстанции. Едно от момчетата сега е в интервал на пробация поради приложимост на опиати, съобщи Дарик.

Пострадалият лидер е от казанлъшкото село Кънчево. Не е настанен в болница, само че има пострадвания и е доста уплашен.

Образувано е досъдебно произвеждане по чл.198, ал.1 от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР