Четирима дилъри на наркотици са задържани при специализирани действия на

...
Четирима дилъри на наркотици са задържани при специализирани действия на
Коментари Харесай

Удариха четирима дилъри в Пловдив

Четирима дилъри на опиати са арестувани при профилирани дейности на територията на Пловдив, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. Двете полицейски интервенции в границите на дейните старания за секване на разпространяването на високорискови субстанции са осъществени предходната седмица.

Двамата мъже, занимавали се с противозаконната активност, са арестувани при акция на проверяващи от отдел „ Криминална полиция “ с присъединяване на сътрудниците им от бранш „ Специални тактически дейности “. Над 170 грама амфетамин и електронна везна са открити в дома на единия, а повече от 26 грама от същия опиат и известно количество марихуана са иззети от жилището на другия.

Междувременно като обвинени за разпространяване на синтетичен канабиноид в Шесто районно ръководство са задържани мъж и жена от квартал „ Столипиново “. При процесуално-следствените дейности служителите на реда иззели от адресите им над 280 дози от високорисковото вещество с тегло към 170 грама.

По случаите са формирани бързо и три досъдебни производства под наблюдаване на Окръжна прокуратура – Пловдив. С постановления на наблюдаващите прокурори четиримата са привлечени като обвинени и приведени в ареста за период до 72 часа.  

Други две поредни профилирани полицейски интервенции, свързани с разпространяване на опиати, бяха извършени предходната седмица под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пловдив. Криминалисти задържаха 18-годишен, предложил за продажба марихуана посредством потребление на мобилно приложение. Според събраните доказателства, той складирал дребни дози от опиата в тайници на публични места, с цел да ги популяризира на клиенти. Бе задържан и различен престъпно проявен, на 25 години. При претърсването са конфискувани над 54 грама марихуана, съвсем 107 грама амфетамин, към 22 грама метамфетамин, 62 грама таблетки екстази, 5,6 грама кокаин.  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР