Четирима депутати от ВМРО в ПГ Обединени патриоти внесоха питане

...
Четирима депутати от ВМРО в ПГ Обединени патриоти внесоха питане
Коментари Харесай

От ВМРО питат министър Вълчев за джендър текстове в учебниците

Четирима депутати от Вътрешна македонска революционна организация в ПГ " Обединени патриоти " внесоха запитване до просветителния министър Красимир Вълчев за джендър текстове в учебниците.
Народните представители са Красимир Богданов, Йордан Йорданов, Атанас Стоянов и доцент доктор Милен Михов, осведомиха от Вътрешна македонска революционна организация. Те питат, в случай че бъдат открити нередности в учебниците, дали ще бъдат подхванати ответни ограничения.

Депутатите цитират текст от учебника по " Биология и здравно обучение " за IX клас на издателство " Анубис ", в раздел " Психо-сексуално развиване - зрелост ".
Там написа, че това е времето на " дефинитивно образуване на половата еднаквост - хетеросексуалност или хомосексуалност ".
За " Юношество " -то пък написа, че е допустимо " осъзнаване на полово увлечение към същия пол ", сигнализират от Вътрешна македонска революционна организация.

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация питат просветителния министър и до къде стигна работната група, която ревизира учебниците от междинния курс. Тя бе формирана през юни 2018 година с уверението, че ще завърши работа до месеци. Народните избраници питат дали са открити нередности и неточности в наличието на учебниците и какви какви ограничения ще предприеме МОН, в случай че бъдат открити.

Красимир Богданов, Йордан Йорданов, Атанас Стоянов и Милен Михов припомнят и за безапелационното противоречие на голямата част от българското общество с така наречен " Истанбулска спогодба " и налагането на джендър идеологията. Неприемането на философията на конвенцията е доказано и с решение № 13/27.07.2018 година на Конституционния съд на Република България. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР