Четирима български снукър играчи ще имат честта да излязат на

...
Четирима български снукър играчи ще имат честта да излязат на
Коментари Харесай

Четирима българи ще играят с Рони О‘Съливан и Джими Уайт

Четирима български снукър играчи ще имат достойнството да излязат на зеленото сукно дружно с легендите Рони О‘Съливан и Джими Уайт.

Това ще бъде част от програмата на двата дуела WINBET Snooker Special, които ще се проведат на 25 и 26 ноември надлежно в София и Пловдив.

Рони О‘Съливан и Джими Уайт ще изиграят първия фрейм между тях на двойки, като техни сътрудници ще бъдат български играчи, с помощта на WINBET. В София на сукното ще излязат Виктор Илиев и Георги Величков, а в Пловдив това ще са Велиан Димитров и Христо Сираков. 

Партньори на Ракетата в тези дуели ще бъдат младите Велиан Димитров и Виктор Илиев, до момента в който сътрудници на Джими Уайт ще бъдат Георги Величков и Христо Сираков.

Българите извоюваха своите места на сукното до Ракетата откакто се класираха на полуфиналите на последния шампионат от календара на БФ Снукър. Най-талантливият ни млад играч Велиан Димитров в следствие завоюва и шампионата.

Двубоят в София ще се организира на 25 ноември от 19:00 часа в новата зала на волейболния „ Левски София “. В Пловдив срещата ще се организира на 26 ноември от 18:00 часа в зала „ Сила “.

За всички почитатели на Рони О‘Съливан ще има специфичен щанд, където ще се продават продукти от неговата марка ROKiT и в двете зали, както и новото издание на биографичната му книга „ Бяг “.

По-малко от 100 билета са останали за двете събития, като може да се сдобиете с такива от мрежата или уеб страницата на Eventim.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР