Четирима български работници са загинали при срутване на строително скеле

...
Четирима български работници са загинали при срутване на строително скеле
Коментари Харесай

Ужас: Четирима наши работници загинаха при срутване на осеметажно скеле в Хамбург

Четирима български служащи са починали при сриване на строително скеле в Хамбург, съобщи ДПА, като се базира на немските служби за незабавна помощ. Очаква се избавителните действия да продължат и през нощта, заяви Българска телеграфна агенция.

По информация на противопожарната работа в началото четиримата са оповестени за изчезнали, само че при разчистването на отломките са открити телата им. 

Осеметажното скеле се е срутило върху асансьорна шахта тази заран малко след 9 часа локално време. Височината на отломките доближава до втория етаж на постройката, до която е било ситуирано скелето.

" Основната компликация, несъмнено, е в това, че има доста детайли от скелето, които би трябвало да бъдат обезопасени ", съобщи представител на противопожарната работа. На мястото на случая работят към 150 спасители.

Следователи от хамбургската полиция към този момент са почнали първичен оглед. " Въпреки това е доста рано да се даде оценка за повода за сриването ", сподели представител на силите на реда.

Инцидентът е станал в строителната зона " Юберзеквартир " в пристанищния регион " Хафен сити ", където се построяват търговски център, заведения за хранене, офиси и хотели. Това е една от най-големите строителни площадки в Хамбург. Според един от ръководителите на градежа, когато скелето се е срутило на обекта са работили сред 1300 и 1500 души.

У
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР