Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел заяви, че

...
Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел заяви, че
Коментари Харесай

Фетел: Пилотите на WRC не получават вниманието, което заслужават

Четирикратният международен първенец във Формула 1 Себастиан Фетел съобщи, че водачите в Световния рали шампионат (WRC) не получават вниманието, което заслужават. Германецът стори това по време на формалната конференция преди „ Състезанието на първенците “ в Швеция този уикенд.
 Фетел обмисля опцията да взе участие в WRC Фетел обмисля опцията да взе участие в WRC
„ Аз съм огромен почитател на рали водачите. Мисля, че те са страхотни, само че не получават заслуженото внимание. Техните умения са невероятни, както и дисциплината им на пилотиране.

„ Имам възприятието, че когато аз стигна до даде завой, аз имам единствено отвертка и чук, до момента в който те са с цялостен куфар с принадлежности. Каквото и да се случи в завоя, те са готови “, изясни Фетел пред медиите.

По време на изявлението си германецът бе пресечен от международния първенец в WRC за 20003 година Петер Солберг, който го предложения да тества една от колите, които са в неговата персонална сбирка. В отговор на това Фетел попита дали Солберг има застрахова, а отговорът на норвежеца бе, че той има повече вятър на Фетел, отколко на своя наследник Оливър, който сега се състезава в WRC2.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР