Четирикратният шампион в кралския клас на мотоциклетизма Марк Маркес е

...
Четирикратният шампион в кралския клас на мотоциклетизма Марк Маркес е
Коментари Харесай

Маркес все още не е достигнал пика си, смята Макс Биаджи

Четирикратният първенец в кралския клас на мотоциклетизма Марк Маркес е към момента надалеч от върховата си форма и ще става все по-добър, счита един от най-коравите потивници на Валентино Роси – Макс Биаджи. Този сезон Марк се затрудни повече от предходната година с помощта на преродения Андреа Довициозо с преродения мотор на Ducati, само че още веднъж съумя да се качи на върха и да стане най-младия четирикратен първенец на 24 години.
Биаджи, който навлезе в кралския клас едвам на 26 години, чака още доста от младия испанец: " Той е международен първенец, тъй като е най-хубавият. Вижте единствено какъв брой неща е спечелил до момента. По мое мнение той даже не е достигнал най-високото си равнище ".

Биаджи счита даже, че Маркес ще мoже да завоюва трофеи и с други конструктори в MotoGP: " В днешни дни топ водачите са разграничени единствено от няколко стотни от секундата, а разликата в мотоциклетите е минимална. Как да не бъдеш впечатлен от него? Начинът, по който стои на мотора и способността да избави несъмнено рухване е неповторима. Той прави неща, на които единствено той е кадърен ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР