Четирикратният шампион на България Локомотив (София) продължава със силното си

...
Четирикратният шампион на България Локомотив (София) продължава със силното си
Коментари Харесай

Здрав пердах за Литекс в Надежда, Локо разклати стола на Желев

Четирикратният първенец на България Локомотив (София) продължава със мощното си показване от началото на сезона и за следващ път затвърждава сериозните си упоритости да се завърне час по-скоро в елита на България.

В среща от 11-ия кръг на Втора професионална лига футболистите на Младен Додич разпиляха с 4:0 гостуващия състав на Литекс и след нулевото тъждество сред Ботев (Враца) и Ботев (Гълъбово) си върнаха първото място в класирането.
 Локомотив (София) - Литекс @@@Резултата в " Надежда " откри опитният Иво Иванов, който се разписа още в 4-ата минута. След като имаха гол преднина “железничарите” взе нещата напълно в свои ръце, само че трябваше да чакат повече от 70 минути, преди за повторно да намерят път към мрежата на “оранжевите”.

Четвърт час преди последния съдийски сигнал Николай Цветков се озова самичък против вратаря Диян Вълков и с удар с левия крайник не му остави шансове. В 88-ата минута Демона за повторно записа името си измежду голмайсторите, а в последната минута Том означи рядко хубав гол, с който оформи крайното 4:0 в интерес на Локомотив.  Локомотив (София) - Литекс @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР