Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов е загинал по

...
Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов е загинал по
Коментари Харесай

Мирослав Ангелов загина в катастрофа до Шумен

Четирикратният рали първенец на България Мирослав Ангелов е умрял по време на проби покрай Шумен. Неговият навигатор Георги Гаджев е в болничното заведение в в устойчиво положение. Той е фрактура на таза и е в схващане. Навигаторът е в реанимация за в допълнение наблюдаване, като към този момент е съумял да приказва с най-близките си.

Катастрофата по време на втория ден от тестванията е станала на дълга права и с доста висока скорост. Състезателният автомобил на двамата се е блъснал челно в бетонна стена. Предполага се, че ударът е бил с над 150 км/час. Инцидентът се е случил към 11:40, сигналът е подаден малко по-късно.

След удара колата се е запалила, а Гаджев е съумял да извади от горящия автомобил Мирослав Ангелов. Той обаче е умрял по-късно в болничното заведение от вътрешни пострадвания.

Двамата са упражнявали за състезание в Румъния на черен път над село Тушовица.

Today happened the worst nightmare as a coach. I was not in the car. Miroslav hit in straight line a concrete block, for an unknown reason, the impact was extremely big. Unfortunately Miroslav lost his life later in the hospital
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР