Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов е край Шумен,

...
Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов е край Шумен,
Коментари Харесай

Рали шампионът Мирослав Ангелов е загиналият в катастрофата край Шумен

Четирикратният рали първенец на България Мирослав Ангелов е край Шумен, заяви „ БНР “.

Неговият навигатор Георги Гаджев е в болничното заведение в Шумен в устойчиво положение, с фрактура на таза и е в схващане. Той е показал същинско мъжество , откакто е измъкнал Мирослав от автомобила, секунди преди той да се възпламени. 

В момента се намира реанимация за в допълнение наблюдаване , като е контактен и към този момент е съумял да приказва с най-близките

Катастрофата е зародила на дълга права и с доста висока скорост , като спортният автомобил на Ангелов и Гаджев се е блъснал челно в бетонна стена

Ангелов стартира двудневни проби на макадам през вчерашния ден някогашния фабричен водач на Мицубиши в WRC Кристиан Солберг , като имаше концепция да кара в Световния рали шампионат следващата година в група WRC2.

Този уикенд Миро трябваше да реши дали да взе участие в последния кръг от румънския рали шампионат на макадам и също по този начин смяташе, че по време на рали „ Япония “, с което приключва сезона в WRC, да разгласи, че възнамерява да кара с стратегия от 7 ралита в WRC2 следващата година.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР