Четирикратната световна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова отрече да

...
Четирикратната световна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова отрече да
Коментари Харесай

Солдатова: Порязах се, докато приготвях закуска

Четирикратната международна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова отхвърли да е правила опит за самоубийство, заяви организация ТАСС. По-рано през днешния ден в съветските медии се появи информация, че 21-годишната състезателка се е наранила с кухненски нож, само че по-късно се изплашила и сама се отправила към болница покрай дома си в Москва.

"Нека всички престанат да се тревожат за мен. В пресата пишат някакви ужасни неща - била съм си прерязала вените. Не знам дали да се дръзвам или да рева. Всичко с мен е наред. Нямам думи, не знам какво да кажа. Вчера си приготвях закуска и се порязах. Случват се такива неща - ножовете са остри, а аз съм гимнастичка и не заставам толкоз постоянно в кухнята. Затова взех решение преди подготовка да отида до болничното заведение, с цел да прегледат раната, да я обработят професионално, да не се занимавам със самолечение. Предупредих треньорката си, че ще закъснея. Жива и здрава съм. А пишат някакви кошмари... Ще участвам на шампионата Гран При, ще вземам участие в церемония концерта. Готова съм да отида на подготовка ", показа Солдатова в своя профил в "Инстаграм ".

Треньорката на гимнастичката Анна Дяченко твърди, че състезателката й към този момент се усеща добре. "Александра ще бъде изписана от болничното заведение на следващия ден, подготвени сме да участваме на галаспектакъла на шампионата Гран При. Посетих я в болничното заведение. Не е имало опит за самоубийство. Солдатова е в обикновено положение и на следващия ден ще бъде изписана ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР