Четирикилометрова тапа се е образувала в района на 134 -я

...
Четирикилометрова тапа се е образувала в района на 134 -я
Коментари Харесай

Километрична тапа се образува на 134 км на Тракия заради ремонт и катастрофа

Четирикилометрова запушалка се е образувала в региона на 134 -я километър на автомагистрала " Тракия ", оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Причината е интензивният трафик, ремонтните действия в правата 133-131 км. и злополука с два автомобила в региона. Колоната от коли стига до км 137 /ДЛС " Чекерица " /, съобщи Българска телеграфна агенция.

Два патрула на бранш " Пътна полиция " контролират придвижването. Очаква се дежурна оперативна група да предприеме оглед на мястото на злополуката и по най-бързия метод колите да бъдат изтеглени оттова. Сигналът е получен минути преди 14:00 часа - автомобил с българска регистрация блъснал откъм гърба автомобил с турска регистрация. В болница са откарани лидерът и пътничка от първото МПС, както и жена, пътувала във второто.

Призивът на полицията към водачите, които пътуват по това направление, е да проявят нужното самообладание и дисциплинираност, да бъдат с нараснало внимание, да се движат със съобразена скорост и да не подхващат рискови маневри.

Стотици коли, изпълнили трите платна, пълзят с 5-10 километра в час, а след това стопират за минути - по този начин наподобява автомагистрала " Тракия " в 14.33 часа. Тапата е преди последния тунел
Всичко за Вашата сватба
в посока София, който е в ремонт от месеци, а водачите са изнервени, оповестява " 24 часа ".

Шофьорите, които влизат в задръстването преди последния тунел на " Хемус " да се приготвят за удължение на пътя за прибиране в София с близо час.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg