Четирикилометрова тапа се е образувала в района на 134 -я

...
Четирикилометрова тапа се е образувала в района на 134 -я
Коментари Харесай

Четирикилометрова тапа се е образувала в района на 134-я километър на магистрала "Тракия"

Четирикилометрова запушалка се е образувала в региона на 134 -я километър на автомагистрала " Тракия ", оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Причината е интензивният трафик, ремонтните действия в правата 133-131 км. и злополука с два автомобила в региона. Колоната от коли стига до км 137 /ДЛС " Чекерица " /.

Два патрула на бранш " Пътна полиция " контролират придвижването. Очаква се дежурна оперативна група да предприеме оглед на мястото на злополуката и по най-бързия метод колите да бъдат изтеглени оттова. Сигналът е получен минути преди 14:00 часа - автомобил с българска регистрация блъснал откъм гърба автомобил с турска регистрация. В болница са откарани лидерът и пътничка от първото МПС, както и жена, пътувала във второто.

Призивът на полицията към водачите, които пътуват по това направление, е да проявят нужното самообладание и дисциплинираност, да бъдат с нараснало внимание, да се движат със съобразена скорост и да не подхващат рискови маневри.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР