Четиригодишно дете е принудено да избягва слънчевата светлина и да

...
Четиригодишно дете е принудено да избягва слънчевата светлина и да
Коментари Харесай

„Най-опасното растение“ в Обединеното кралство, гигантската свинска трева, изгори момчето, на 4 години, толкова лошо, че то остава на закрито, за да избягва слънцето

Четиригодишно дете е насила да заобикаля слънчевата светлина и да носи горнище с дълги ръкави, откакто е било неприятно ранен от най-опасния цех в Обединеното кралство.

Отъм и Стивън Маккоун отидоха на отмора от вкъщи си в Хънгърфорд, Бъркшир, в Дъблин, Ирландия в петък, 19 април, дружно с четиригодишния си наследник Бентли за игра на софтбол. Бентли си играел в храстите с други деца, до момента в който чакал родителите си.

Въпреки това, откакто излезе от храстите, Есен споделя, че Бентли драска лявата си ръка, тя се повдига и зачервява. Първоначално 27-годишната помислила, че синът й се е ужилил с коприва и не се тормозила.

Но когато на предмишницата му започнаха да се появяват мехури, тя се обади на лекарите и сподели, че е доказано, че изгарянията се дължат на гигантско растение елементарна обикновена тройка. Ужасяващи фотоси демонстрират ръката на Бентли, покрита с изпъкнали мехури и червени рани.

Гигантската свинска трева е инвазивна и евентуално нездравословна. Химикалите в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР