Четиридневен проект стартира вчера в ЕГ Пловдив в район Северен

...
Четиридневен проект стартира вчера в ЕГ Пловдив в район Северен
Коментари Харесай

Учебен проект по Еразъм стартират в Северен

Четиридневен план започва през вчерашния ден в ЕГ „ Пловдив ” в регион „ Северен ” с шеф Николай Радев. Проектът е по стратегия „ Еразъм + ”- програмата на Европейски Съюз за подкрепяне на образованието, образованието, младежта и спорта в Европа.

 Ключовата активност е 2 – стратегически партньорства, а планът:  „ Лидерство в учебните общности ”.

Партньорите, взимащи присъединяване в плана са от пет страни – Португалия, Испания, Гърция, Англия и България, като всеки от тях има избрана тематика, която би трябвало да показа.

ЕГ „ Пловдив ” показва структурите на ръководство в границите на учебното заведение и преподаването на предмети на непознат език.

В четирите дни планът ще бъде осъществен под формата на презентации и присъединяване в образователните часове, с цел да се види действително по какъв начин се ръководи учебното заведение, запознаване с ученическия парламент и спецификацията на езиковото образование.

Официален посетител на старта на плана бе инж.Ральо Ралев – кмет на регион „ Северен ”, който приветства сътрудниците и им пожела продуктивна и приятна активност, като се надява тези взаимни начинания да продължат и в бъдеще.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР