Четиридесет и три годишен мъж, който е родом от град

...
Четиридесет и три годишен мъж, който е родом от град
Коментари Харесай

Любители на животните нахлуват в жилища в Ухан, за да ги спасят

Четиридесет и три годишен мъж, който е родом от град Ухан, откъдето стартира разпространяването на новия ковид, описа, че се качил по водосточна тръба до третия етаж на постройка, с цел да проникне в жилището на двойка на междинна възраст, съобщи Ройтерс. Лао Мао не е елементарен апаш с щурм - " задачата " му е да храни две изгладнели котки, които са като хванати в капан от 10 дни. Той разкрил животинките под канапе. Собствениците им отпътували на тридневна екскурзия, само че не могли да се върнат заради наложените ограничавания в превоза след разпространяването на новата форма на пневмония. Те научили за Лао Мао от обществените медии и се свързали с него с молба да се притече на помощ на котките им.

" Доброволци от екипа ни, измежду които и аз, са избавили над 1000 домашни любимци от 25 януари ", разясни Лао Мао.

Междувременно Световната здравна организация (СЗО) оповести, че афишира война на дезинформацията, обвързвана с новия ковид, съобщи Франс прес.

Генералният шеф на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус съобщи на среща в Женева, че ръководената от него организация ще води битка със слуховете и дезинформацията. " За задачата осъществихме съдействие с Google, с цел да може търсещите новини за новия ковид хора да видят първо информации на СЗО ", сподели той. Гебрейесус означи, че обществени медии, като Туитър, Facebook, Тенсент и Тикток, също са взели ограничения за ограничение на дезинформацията. В ежедневния си бюлетин за новата форма на пневмония СЗО посочи, че информациите не всеки път са точни. Екипи на СЗО в целия свят работят 24 часа в денонощието, с цел да разпознават най-разпространените клюки за новия ковид. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР