Четиридесет и петият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп

...
Четиридесет и петият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Доналд Тръмп човек на КГБ?

Четиридесет и петият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е имал топла връзка с Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (Комитет государственной сигурности – Комитет за държавна сигурност), написа английският в. Дейли мейл.

Според книга на американския публицист Съединени американски щати Крейг Ангър руската специфична работа е открила връзка с бъдещия държавен глава още през 1976 година Тръмп тогава е разширил бизнеса си с недвижими парцели и е стъпил в Манхатън. Първата му договорка в влиятелната част на Ню Йорк е била покупка на съвсем изцяло разрушена постройка и нейното преобразяване в първокласен хотел.

"Тогава е била сбъднат и първият контакт сред Тръмп и Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Той е купил тв приемници от имигранта от Одеса Семьон (Сам) Кислин и неговия съучастник Тамар Сапир, също от Съюз на съветските социалистически републики. Уредите са отговаряли на техническите стандарти в Европа и в Съветския съюз, само че не и тези в Съединени американски щати. Моите версии за тази договорка са две. Първата - Тръмп е продал апаратите на Съветите, което е било мъчно постижимо без позволение на специфичната работа в Москва. Втората версия, е че тв приемниците са били инсталирани в хотела му. Апаратите са могли да одобряват стратегии от Съветския съюз, които да ги гледат от от Съюз на съветските социалистически републики и Източния блок, отседнали в хотела ", е показал създателят.

Унгър е допълнил, че Кислин е работел за Комитет за Държавна сигурност (на СССР). "Този човек е напуснал Съюз на съветските социалистически републики против обещанието да сътрудничи с политическата полиция и пописал съответния документ. "Предполагам, че господин Кислин е удържал на дадената дума ", е показал още създателят. Както написа той, имигрантът в Съединени американски щати след разпада на Съюз на съветските социалистически републики е траял да работи и за службите в Москва, и за съветската мафия в Ню Йорк.

Кислин е удостоверил за документа, разрешил му да напусне родината си, само че е отрекъл каквито и да е връзки с проведени незаконни групировки. "Отношенията ми с Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския бяха безусловно настоятелен. Той изиска от мен стока на заем. Дадох му я и той ми я заплати в контрактувания 30-дневен период ", е декларирал той, представен от Дейли мейл.

"КГБ евентуално има връзка и с първия брак на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. През 1977 година той се е оженил за гражданката на социалистическа Чехословакия Ивана Зелничкова. Тя е родом от региона Моравия (до границата с Австрия), където Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е развивал дейна активност ", е декларирал писателят.

Унгър е допълнил, че Тръмп и негови компании на няколко пъти са разгласявали банкрут. "Бързо по-късно обаче активността му е възкръсвала и това е ставало в подозрително къси периоди. Това евентуално е станало не без помощта на финансови потоци, насочвани от Москва към предприемача от Съединени американски щати. Определено този човек е бил скъп актив за руснаците ", е показал още създателят.

"Когато Тръмп е станал собственик на Белия дом, той е върнал всичко на руснаците, с лихвите ", е написал още Ангър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР