Четиридесет години след Ловци на духове“ и след поредица от

...
Четиридесет години след Ловци на духове“ и след поредица от
Коментари Харесай

Преглед на филма: „Ловци на духове: Замръзналата империя“ преодолява ниска летва

Четиридесет години след „ Ловци на духове “ и след поредност от продължения, които в никакъв случай не са се мерили с оригинала от 1984 година – започвайки чак с „ Ловци на духове II “ от 1989 година ” — заслужено е да се чудим, добре, на кого различен би трябвало да се обадим? Може би е време, в случай че не да се откажете изцяло от призрака, най-малко да прелистите остарелия rolodex.

Но както сподели неразбираемата част от 2021 година, „ Ловци на духове: Животът след гибелта “, полуживотът на множеството кино франчайзи през днешния ден съставляват непрестанно удължаваща се дълга опашка от намаляваща възвръщаемост. Въпреки че вариантите са доста, изсмукването на „ Ловци на духове “ на изсъхнало би се трансформирало в първокачествен експонат в носталгията на Холивуд.

Все отново не е толкоз просто. Радвам се за водения от дами „ Ловци на духове “ от 2016 година Освен че провокира незначителна културна война, той събра най-хубавия комикс от оригинала насам с Мелиса Маккарти, Кристен Уиг, Кейт Маккинън, Лесли Джоунс и, да, Крис Хемсуърт.

И колкото и елементарно д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР