Четиричленна мисия на организацията Лекари-доброволци – Кипър заминава тази сутрин

...
Четиричленна мисия на организацията Лекари-доброволци – Кипър заминава тази сутрин
Коментари Харесай

Кипърски лекари ще помагат на цивилното население на Газа

Четиричленна задача на организацията " Лекари-доброволци – Кипър " отпътува тази заран за Египет, с цел да се включи в оказването на здравна и филантропична помощ на цивилното население в Ивицата Газа. Кипърските доброволци ще работят в началото в региона на Рафах, осигурявайки лекуване на нуждаещи се палестински жители, минали в Египет.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1252
С задачата ще бъдат доставени и 10 тона медикаменти и медицински консумативи, дарени на Египетския Червен полумесец от водещ кипърски фармацевтичен производител.

Кипър се пробва да играе " основна роля, изключително в филантропичния аспект " на обстановката в Близкия изток, съобщи президентът Никос Христодулидис в коридорите на Европейския съвет в четвъртък в Брюксел, наблягайки препоръчаното основаване на морски филантропичен кулоар от острова до Газа.

Израелски технократи дойдоха в Кипър във вторник за механически съвещания по въпросите на сигурността и контрола за реализацията на самодейността.

Възможността Кипър да се изполва като безвредна директна станция в Източното Средиземноморие за прекачване на логистично съоръжение на Международната организация по миграция към региона на Газа разискаха в четвъртък в Женева кипърският вътрешен министър Константинос Йоану и генералният шеф на организацията Ейми Поуп.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР