Четири влюбени двойки ще си кажат Да! на нестандартната дата

...
Четири влюбени двойки ще си кажат Да! на нестандартната дата
Коментари Харесай

Четири брака на 10.10.20 г. в Асеновград, 25 - в Пловдив

Четири влюбени двойки ще си кажат " Да! " на ексцентричната дата 10.10.20 година в Асеновград. Кандидат-младоженците са на възраст от 28 година до 36 година Една от двойките е избрала да се врече във безконечна любов единствено посредством сключване в стеснен кръг. Другите три бъдещи фамилии са решили да вдигнат обичайната женитба. От тях два от ритуалите ще бъдат изнесени в заведенията за хранене, където ще се проведат сватбените им тържества, а другата - в асеновградската ритуалната зала, ситуирана в НЧ " Родолюбие ".
Двете двойки младоженци, които ще си ще си сложат на 10.10.20 година, са от Асеновград, а останалите - по една от София и от Пловдив. Междувременно, за през днешния ден, в петъчния ден, в града на булките са планувани ритуали по встъпване в цивилен брак. Три двойки от разнообразни обитаеми места в и отвън община Асеновград ще основат фамилии. За неделя (12.10.20 г.) пък е планувано да се състои едно сватбено празненство, като младоженците са от Пловдив.
 Тръмп изненада младоженци на сватбеното им празненство (ВИДЕО) Тръмп изненада младоженци на сватбеното им празненство (ВИДЕО)
Доналд Тръмп изненада младоженци по време на сватбеното им тържество, оповестява The Reuters. Сватбата се състояло в голф клуба на Тръ...
Въпреки пандемията от ковид през 2020 година, в Асеновград от януари досега са основани над 200 нови фамилии.
Огледалната дата 10.10.20 година се оказва една от най-желаните за встъпване в брак и в града под тепетата. Това оповестиха от общинското дружество „ Радостни обреди “ и допълниха, че всички часове за символичната дата са към този момент заети. На всеки половин час младоженците ще си споделят „ Да! “. 10 от двойките ще се бракосъчетаят в Централния дом на младоженците, други девет – в зала „ Тракия “, а шест ще сключат брак с изнесени ритуали.
Освен специфичната дата, бъдещите фамилии са избрали и знакови пловдивски места, на които да отбележат огромния ден. Една от двойките ще си каже заветното „ Да! “ на Римския стадион , до момента в който други младоженци са избрали уюта на къща „ Хиндлиян “ за своя незабравим миг. Няколко пловдивски двойки пък са избрали да сключат брак в седмицата на „ Празници на Стария град “ през септември.  В началото на тази година доста двойки избраха да се венчаят и на други две алегорични дати - още веднъж с повторяемост на числата – 20.02.20 година и 22.02.20 година, когато общо 32 двойки подписаха брак в Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР