Четири вида избори ще се проведат днес в София. 1

...
Четири вида избори ще се проведат днес в София. 1
Коментари Харесай

Четири вида избори ще се проведат днес в София, 1 100 000 души с право на глас

Четири типа избори ще се проведат през днешния ден в София. 1 100 000 души имат право на глас. Столичани ще гласоподават за кмет на града, за 61 общински съветници, кметове на 24-ри региона и на 32 кметства.

Изборните бумаги ще се одобряват от софийската общинска изборна комисия в Арена „ София “. Предвид гласуването единствено с хартиена бюлетина, ръководителят на комисията Полина Витанова чака да не се забавя предаването на изборните бумаги.

„ Успешно са раздадени всички изборни бумаги и материали на Секционните комисии. Ще се попълня единствено 1 част от протокола; един тип гласоподаване – с бюлетини от хартия. Няма да пишат два пъти резултат, тъй че би трябвало много по-бързо да съумеят да обработят резултатите. По отношение на регистриране на данните, би трябвало отчетат вярно волята на гласоподавателя, с цел да го впишат в протокола. Разбира се, призоваваме за самообладание, да не бързат, да отчетат вярно и правилно волята на гласоподавателите и да си попълнят вярно и правилно протокола с резултатите. Така ще бъде и по-малко изчакването в зала в Арена „ София “, сподели тя пред БНР.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР