Четири улици в селата Брестник, Устина, Храбрино и Първенец вече

...
Четири улици в селата Брестник, Устина, Храбрино и Първенец вече
Коментари Харесай

4 улици в 4 села реновирани

Четири улици в селата Брестник, Устина, Храбрино и Първенец към този момент са ремонтирани и с положена нова настилка.

Жителите на улица „ Княз Батенберг “ в Първенец към този момент стигат до домовете си по напълно ремонтирана улица. Отсечката е с дължина към 140 метра, само че е изключителна значима за този квартал на селото. След реконструкцията улицата е с нов асфалт, хоризонтална маркировка и усъвършенствано отводняване. Изградена е и спомагателна инфраструктура към метода с улица „ Родопи “.

Нова асфалтова настилка е положена и на улица „ Патриарх Евтимий “ в Брестник. Отсечката е един от обектите, планувани за създаване тази година в селото.

В Храбрино завърши реновирането на улица „ 15-та “. Тя е с дължина към 600 метра. Половината е с сменена асфалтова настилка, положени са към 60 метра нови пътни линии, а останалата част от уличното трасе се ремонтира посредством пренареждане на съществуващата настилка.

Няма диря от разрушената и кална улица „ Лиляна Димитрова “ и в село Устина. Настилката е сменена с нови пътни линии, изпълнено е и незадълбочено отводняване на правата.

От тази седмица строители работят по улица „ Симеон “ в Първенец и „ Захари Стоянов “ в Марково.

Обектите в финансовата стратегия включват рехабилитация на 40 улици и планиране на съществени улични поправки на още 19 прави.

В възстановяване на пътната инфраструктура общината ще вложи близо 9,5 милиона лв..

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР