Четири ученички ще представят страната ни на европейско състезание за

...
Четири ученички ще представят страната ни на европейско състезание за
Коментари Харесай

Българска учебна компания може да стане най-добрата в Европа

Четири ученички ще показват страната ни на европейско съревнование за „ Учебна компания на годината “. Младите бизнесмени са от Карлово и вършат здравословни шоколадови бонбони с заряд от розово сладко.

Петя, Вики, Ема и Яна са от образователна компания „ Калиопа “, която завоюва първото място в категория „ Учебна компания на годината “ в най-голямото предприемаческо съревнование за възпитаници „ Изгряващи звезди “ 2020 на „ Джуниър Ачийвмънт “.
Българин е полуфиналист в влиятелно съревнование за готвачи на Острова Асен Анев е измежду 40-те най-хубави кулинари в изданието
Освен местен артикул, „ Kalimazing Chocolates “ са резултат на затворен цикъл на произвеждане, който стартира с грижа за поле от маслодайни рози в региона на Карлово, полагана към този момент 3 години от членовете на екипа.

Финалите на европейското съревнование ще се проведат на два стадия – презентация и показване пред жури, както и намерено гласоподаване, в което тимът се състезава за премия на публиката. Надпреварата се провежда от JA Европа.
Изкуствени сълзи и разкайване: Инфлуенсъри упражняват по какъв начин да се извиняват на почитателите си В бизнеса онлайн даже извиненията могат да бъдат лъжливи и тренирани
От 22 до 24 юли ще протече огромният край за най-хубава образователна компания на Европа. Всички номинации са оповестени тук.

Може да подкрепите българския тим тук.

Вижте още за активността на девойките в LadyZone.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР