Четири ученички са били държани с опряно дуло до главите

...
Четири ученички са били държани с опряно дуло до главите
Коментари Харесай

Изнасилиха брутално четири ученички, тръгнали на благотворителна мисия

Четири ученички са били държани с опряно дуло до главите и изнасилени при брутално нахлуване в Гана. Техният принудител стрелял по защитата преди да посегне на децата, оповестява " Дейли Мейл “, представени от " Блиц ".

Жертвите са английски ученички на възраст 16 и 17 години. Те били отседнали в заградена със стени къща за посетители и били част от група от 10 души на благотворителна задача в столицата на африканската страна Акра.

Нападателят имал пушка, с която прострелял охранителя в хостела, който се опитал да го спре. Според " Сън “, след нападението в събота тийнейджърките и тяхната учителка се прибрали с полет във Англия и в неделя постъпили в локална болница.

Всяко дете било платило по 1200 паунда, с цел да се включат в благотворителна задача в западноафриканската страна. Тя пътували до там, " с цел да имат опция да усетят живота в разрастваща се страна “.

Квартирата им била покрай плажа и, а децата били настанявани в стаи с по 6 кревати, като във всяка стая имали педагог и защита. Външното министерство на Англия удостовери за случая и разгласи, че си сътрудничи с локалните управляващи в следствието.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР