Четири цветни момичета, всяко от тях с различна магия в

...
Четири цветни момичета, всяко от тях с различна магия в
Коментари Харесай

„Вселена“ - новият проект на момичетата от 4Magic (ВИДЕО)

Четири цветни девойки, всяко от тях с друга магия в себе си, задоволителна, с цел да сътвори прелестно комплициране на всички места, където се появят – даже в елементарна боулинг зала. Такава е случката във „ Вселена “ – видеото към едноименния нов сингъл на 4Magic.

„ Вселена “ е следващ хитов план на момичешката тайфа, която завоюва последния сезон на „ X Factor “. Песента е основана от самите 4Magic и интернационален екип  от създатели по време на Sofia Songwriting Camp.

Момичетата написват и българския текст. Сингълът ще се бори за челните позиции в родните и задграничните ранглисти в две версии – българска и британска, като втората следва да излезе до края на годината.

„ Още, до момента в който създавахме „ Вселена “ си представяхме клип с доста цветове.  Снимките на видеото бяха премеждие, тъй като за първи път работихме цяла нощ без сън и отмора. Въпреки това, даже за момент, не усетихме отмалялост. Страхотен адреналин. Още повече, че боулингът е измежду обичаните ни занимания, което направи снимачния развой още по-приятен. ", споделят Елия, Валентина, Елеонора и Никол.

Режисьор на видеото към „ Вселена “ е Павлин Иванов–Баш, а зад камерата е Андрей Андреев.

Само за няколко часа в едно от приспособените мобилни студия в планината - Никол, Елия, Валентина и Елеонора написват песента дружно с шведски екип от композитори.

Резултатът е завладяващо и положително парче с танцувален темперамент и мощна вокална линия.

„ Вдъхновението за песента пристигна от една мелодия, която шведската изпълнителка и създател Елън Берг стартира да импровизира на китара. Тази мелодия хареса на всички, които бяхме в студиото и единствено за няколко часа тематиката се трансформира в приключена ария. Няколко дни по-късно, до момента в който пътувахме за наше присъединяване, четирите написахме текста към песента в колата “, споделят девойките от 4Magic.

4Magic завоюваха последния сезон на X Factor и дебютираха с гръм и тропот в музикалния бизнес, откакто пилотната им ария „ Together (Вечерай, Радо) ” престоя 26 поредни седмици на №1 в формалната еърплей ранглиста на България.

Сингълът се трансформира и в най-излъчваната ария в ефира за миналата 2018 година.

Последва вторият сингъл на групата, озаглавен „ Колко ми липсваш “, който оглавяваше класацията в продължение на 8 поредни седмици.

Междувременно девойките завоюваха премията на БГ радио за „ БГ Дебют ”, бяха номинирани за годишните награди на списание „ Grazia ” „ Жена на годината “ в категория „ Музика “ и записаха в биографията си десетки концерти на всички места из България.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР