Четири трупа бяха намерени в къща в град Каспичан, съобщи

...
Четири трупа бяха намерени в къща в град Каспичан, съобщи
Коментари Харесай

Четворно убийство в Каспичан

Четири натрупа бяха открити в къща в град Каспичан, заяви DarikNews.bg. Къщата се намира на ул. „ Раковска “ в града. Достъпът до постройката е стеснен от полицията.

Става въпрос за ликвидиране и има арестуван по случая.

Новината за четворното ликвидиране беше публично доказана и от представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова. "Извършителят е арестуван. Най-вероятно той е комшия ", съобщи пред БНР министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

64-годишен мъж е арестуван като обвинен за тежкото закононарушение, осведоми Агенция "Фокус ", базирайки се на информация от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Малко след 9 ч. през днешния ден

28-годишна жена от село Мадара е потърсила подпомагане от чиновници в полицейския сектор ,

защото от два дни нямала връзка с майка си. След подадения сигнал тя и двама полицейски чиновници се отправили към дома. При отварянето на входната врата са разкрили две тела.

За случая незабавно е известен административния началник на Окръжна прокуратура. Припродължилия оглед на място са открити още двама умряли. Жертвите са възрастно семейство, на 81 и 70 години, и техните наследник и щерка, на 46 и 48 години. В наличието на правосъден доктор по телата им са открити пострадвания, породени евентуално с нож или секира.

Множество процесуално-следствени дейности са осъществени в наличието на шефа на ОДМВР - Шумен ст. комисар Ялчън Расим, административния началник на Окръжна прокуратура - Шумен Маргариа Георгиева и дежурен прокурор. Изяснено е, че

сред фамилията и техен комшия имало роднински разногласия .

Със съдействието на "Специализираните полицейски сили " при ОДМВР - Шумен е проникнато в прилежащ парцел, където е арестуван 64-годишен мъж, открити са следи, съотносими към осъщественото закононарушение.

"Убийството е осъществено с нож или секира, причинителят е открит и арестуван. Това е племенник на 81-годишният мъж. Телата на възрастните хора са открити във вътрешна стая на къщата, а на синът и дъщерята - в антрето. Четиримата са били видени живи дружно на 24 септември. Извършителят е оказал подпомагане на органите на реда

Предполага се, че повода на тежкото пресъпление е спор за парцел ",

съобщи ст. комисар Ялчън Расим на брифинг.

Според нефициална индформация на NOVA килърът евентуално е с психологично заболяване.

Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под контрол на прокурор от окръжна прокуратура.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР