Четири тела са открити край Кейптаун, Република Южна Африка, в

...
Четири тела са открити край Кейптаун, Република Южна Африка, в
Коментари Харесай

Полицията в Южна Африка разследва убийство на българи. Един от тях е Красимир Каменов-Къро според медии

Четири тела са открити край Кейптаун, Република Южна Африка , в четвъртък сутринта, заяви пресслужбата на локалната полиция. Жертвите са били убити. Предполага се, че те са българи.

Според неофициална информация на български медии,, един от починалите е предприемачът Красимир Каменов - Къро .

Свободна Европа изпрати питане до пресслужбата на Южноафриканската полицейска работа (SAPS), с цел да удостовери информацията. В отговор SAPS изпрати прессъобщението си, в което не се загатват имената на убитите.

По данни на южноафриканската полиция убитите са двама мъже и две дами на възраст сред 40 и 50 години, за които се счита, че са с български генезис. Според SAPS четирите тела са открити към 8:20 ч. в област Константия край столицата Кейптаун. Мотивът за убийствата към момента не е открит. По случая са назначени детективи от отдел " Тежки закононарушения и закононарушения, свързани с принуждение ".

Новината идва, откакто в края на март Софийската градска прокуратура (СГП) на Каменов за подбуждане към убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов. Бизнесменът беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи.

По-рано на на основния прокурор Иван Гешев Каменов беше упоменат като участник в скица за търговия с въздействие. От прокуратурата нарекоха това " скрит план " за събаряне от поста на полицейски началници и на самия Гешев.

на Би Ти Ви Каменов е живеел в Република Южна Африка през последните години. Името му се свързва с голям брой бизнеси в България, измежду които зеленчуковата борса " Къра " и сдружение за паркинги в София, както и с концесии на плажове. Бизнесменът е прочут от времето на силовата формация ВИС-2, като името му се асоциира и с следствия от Интерпол в предишното Христофорос Аманатидис - Таки.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР