Четири тела бяха открити в преобърната, частично потопена кола при

...
Четири тела бяха открити в преобърната, частично потопена кола при
Коментари Харесай

Северен Уелс: Откриха четири тела при издирване на изчезнали тийнейджъри

Четири тела бяха открити в преобърната, отчасти потопена кола при издирването на група младежи, които са в неопределеност от два дни.

< p> Полицията на Северен Уелс удостовери, че телата са открити в колата, която наподобява е излязла от пътя на A4085 в Garreg, покрай Tremadog, Gwynedd.

Wilf Henderson, Jevon Hirst, Harvey Owen и Hugo Морис от Шрусбъри е в неопределеност от неделя сутринта.

Супт Оуейн Луелин сподели, че това „ наподобява е било драматичен случай “.

Супт Луелин сподели на конференция във вторник следобяд че се е считало, че групата е пътувала до Харлех в събота с проекти да лагерува в Ерири - наричана още Сноудония - в неделя.

За последно са били видени в сребрист Форд Фиеста, открит по време на полицейско претършуване на Вторник след сигнал от член на обществеността.

Supt Llewellyn сподели: „ Малко след 10 часа тази заран член на обществеността се свърза с нас, съобщавайки, че транспортно средство е напуснало пътя сред Beddgelert и Llanfrothen

„ Полицейски чиновници посетиха и откриха транспортно средство Ford Fiesta обърнато с главата надолу, отчасти потопено във вода.

„ Това беше обстойно търсене с присъединяване на редица разнообразни организации и доброволци и за жалост не е резултатът, който всеки от нас би желал. "

Силата сподели, че мислите й са със фамилията и приятелите на четиримата младежи.

Кристал Оуен, майката на Харви, сподели по-рано на BBC тя беше на път за северен Уелс, с цел да бъде по-близо до интервенцията по издирването.

Г-жа Оуен сподели, че не е знаела, че синът й отива на къмпинг и има вяра, че той ще остане в къщата на дядо на другар.

И четирите момчета бяха студенти в Shrewsbury College и имаха A-levels.

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР