Четири станаха жертвите от тежката катастрофа, станала тази нощ на

...
Четири станаха жертвите от тежката катастрофа, станала тази нощ на
Коментари Харесай

Четири станаха жертвите от тежката катастрофа тази нощ на пътя Велико Търново - Русе

Четири станаха жертвите от тежката злополука, станала тази нощ на пътя Велико Търново - Русе, оповестиха от полицията. В злополуката на място са починали трима души, а по-късно през днешния ден един от деветимата ранени, който беше с тежка черепно-мозъчна контузия, е умрял в болничното заведение.

Както Българска телеграфна агенция заяви, нощес към 02:00 ч. рейс с румънска регистрация, ръководен от турски лидер, е аварирал в сектора сред селата Куцина и Поликраище. Ударил се е в спрял край пътя лек автомобил. Пътуващите не са били в колата и от там потърпевши няма. В рейса са пътували общо 25 индивида и двама турски водачи. Пробите за алкохол на турските водачи са негативни. 

Участъкът към момента е затворен за придвижване, колите се пренасочват през Самоводене, Ресен, Обединение и Полски Тръмбеш. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По информация на прокуратурата, следствието на тежкия пътен случай на пътя Велико Търново - Русе ще бъде поето от следователи от Националната следствена работа. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР