Четири са основните спонсори, които към момента има тенис турнирът

...
Четири са основните спонсори, които към момента има тенис турнирът
Коментари Харесай

Четири са основните спонсори на тенис турнира в София

Четири са главните спонсори, които все още има тенис шампионатът в София. Това стана ясно от известие на уредниците до медиите за зрителския интерес към третото и по контракт последно издание на конкуренцията от категория " АТП 250 ".

Генерален спонсор на шампионата е " Нова броудкастинг груп " посредством платформата си " Диема екстра ". Миналата седмица компанията закупи правата за името и телевизионното лъчение на надпреварата, което ще се организира в зала " Арена Армеец " от 4 до 11 февруари.

Основните спонсори са " Емиратс " и " Дубай дюти фрий ", която има лиценза за това място в календара на АТП. Дубайците поеха организацията на събитието след раздялата с турската строителна компания " Гаранти коза ", която финансира първите две издания на шампионата.

Официален сътрудник на " София оупън " е " ЕКО България ". " Предстои да бъдат оповестени още основни партньорства ", обявиха уредниците.

Междувременно беше разгласен растеж от 20% в продажбата на билети в съпоставяне със същия интервал предходната година. Вече са изкупени към 70% от пропуските за последния ден на шампионата, когато ще са финалите на сингъл и двойки.

За полуфиналите в събота е разпродаден над 60% от потенциала на залата. Голям интерес има и към четвъртфиналите в петък, за когато са останали към 50% от билетите.

Организаторите обявиха, че Много положително е търсенето и на седмичните билети за всички дни от 4 до 11 февруари. При закупуването им почитателите получават над 30% по-добра цена от самостоятелното закупуването на билети за всички спортни дни.

" Благодаря на фантастичните български почитатели за големия интерес. Имаме и доста солидни сътрудници. Заедно ние построяваме основите за бъдещето. Всичко с организацията е на професионално равнище и ни чака същински празник за тениса ", съобщи шефът на шампионата Пол Макнами

" София оупън " беше един от най-посетените шампионати от категория " АТП 250 " през 2017 година Около 55 хиляди фенове следиха дуелите в " Арена Армеец ". Полуфиналите и финалът бяха гледани онлайн от 12 500 фенове, което е връх за една сесия в най-ниската категория шампионати от международния тур.

Шампионът от 2017 година Григор Димитров ще се завърне в България, с цел да пази купата си. Световният №3 е един от четиримата играчи от сегашния топ 30, които завиха присъединяване в шампионата. Другите трима са №25 Жил Мюлер, №28 Адриан Манарино и №29 Филип Колшрайбер. В София ще играе и първенецът от младежките финали на АТП Хьон Чун.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР