Четири са новорегистрираните случаи на коронавирус в Русенска област за

...
Четири са новорегистрираните случаи на коронавирус в Русенска област за
Коментари Харесай

Детска учителка от Русе е заразена с COVID-19

Четири са новорегистрираните случаи на ковид в Русенска област за последното денонощие. Това са две дами и двама мъже, заяви Българска национална телевизия.
63-годишна жена от село Малко Враново и мъж на 78 години от Русе са признати в Университетска болница " Канев ", и двамата са с бронхопневмония, както и с съпътстващи сърдечно-съдови болести.
 Възпитател в ясла в Русе е с ковид Възпитател в ясла в Русе е с ковид
Коронавирусът влезе и в детска ясла N15 в Русе. Заразена е 58-годишна детегледачка. Децата, за които се е грижела, остават под карантин...
Другите двама – мъж на 92 години и жена на 42 години, са без съществени недоволства, оставени са под домашна карантина. 42-годишната жена е учителка в детска градина " Русалка 2 ", където сега се организира епидемиологично изследване. За последно тя е била на работа на 23 септември.
58-годишната детегледачка от Детска ясла №15, чиято позитивна проба беше оповестена през вчерашния ден, е призната за лекуване в Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести " Д-р Димитър Граматиков - Русе ".
Под карантина са сложени 8 деца и трима души от личния състав, които са имали контакт с болната жена. Три от децата са имали разнообразни недоволства и през вчерашния ден са им взети проби за PCR проучване за ковид, резултатите им са негативни.
В детската градина " Мечо Пух " в град Сливо поле 14 от 15-те инфектирани с COVID-19 към този момент са излекувани. Под домашна карантина остава единствено една от учителките.
 Момчето, инфектирано с ковид от Русе, изгубило подушване Момчето, инфектирано с ковид от Русе, изгубило подушване
Момчето, инфектирано с ковид от Русе, е в положително положение. То се усъмнило, че нещо не е наред, защото изгубило обонянието си. Ням...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР